Facadeskilte i alle materialer og med eller uden lys

Hos Bogh Skilte A/S tilbyder vi facadeskilte, som er tilpasset den enkelte virksomhed. Vi laver alt i lysskilte, belyste skilte, bogstaver i svøb (fremadrettet lys) samt facadebogstaver med coronalys (bagudrettet lys) eller helt uden lys. Vi råder og vejleder altid vore kunder, så deres facadeskilte kommer til at matche bygningen, omgivelserne, logo, samt eventuelt corporate design.​

Skab et godt førstehåndsindtryk med facadeskilte

​Facaden er ofte det første, der møder kunderne, og det er her, at de danner det første indtryk af firmaet eller butikken. Det er derfor vigtigt med facadeskilte, der passer til firmaet, men også til kundernes forventning til firmaet. Vores facadeskilte kan fremstilles i mange forskellige typer af materiale såsom PVC, rustfrit stål, dibondplader, kobber, akryl og mange flere.

​Vi har stor erfaring med fremstilling og design af skilte, herunder hvordan facadeskiltet kan indgå som en naturlig del af bygningen, men på en måde, så skiltet får det ønskede blikfang. Der er naturligvis forskel på skilte, der skal lede folk den rette vej, og på skilte, der samtidig fungerer som reklame.

Få meget mere at vide om vores skilteløsninger

​Kontakt os gerne for at høre mere om vores løsninger inden for facadeskilte og få et uforpligtende tilbud.​

Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til os på tommy@boghskilte.com.

Bogh skilte