Storformat print for alle

Vi tilbyder storformatprint til alle formål og på mange forskellige medier og materialer. Skal du have bilreklamer, væg- og vinduesprint i dine lokaler, stort udendørs facadebanner eller bare små etiketter med dit logo på? Vi kan klare det hele, lige fra opsætning af filer til specialfremstilling samt montering ude hos dig.

Vi kan laminere printene blankt eller mat, så det får en længere holdbarhed. Gulvprint bliver naturligvis lamineret med en skridsikker overflade. Gulvprint kan være til messestande, forretningskampagner eller sponsorskilte i sportshaller.

Vi kan med andre ord hjælpe med at gøre jeres firma eller budskab endnu mere synlig.

Få meget mere at vide vores storformat print

Kontakt os gerne for at høre mere om vores løsninger inden for storformat print og få et uforpligtende tilbud.​

Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til os på tommy@boghskilte.com.

Står du og skal bruge et banner, enten til en kampagne, et udsalg eller f.eks. et stilladsbanner til byggepladsen, så kontakt os.

Vi tilbyder forskellige størrelse bannere på forskellige typer medier.

Vores max print bredde på presenning og netbanner er 245cm, og længden kan være optil 45 meter lang.

Skal banneret UV printes – så kan bredden være max 160cm.

Ring og spørg hvis du er i tvivl om mediet skal være presenning, netbanner, stof, folie, canvas osv.

Vi laver mange forskellige slags etiketter, både til indendørs og udendørs brug. De kan enten være firkantede, runde eller figurskåret og på forskellige typer folier. Vi har blandt andet folier med ekstra klæb, block out eller non destructive folie til dit værktøj f.eks. Ring og få et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

Har du et A-skilt der skal have skiftet design eller budskab, så få os til at lave det for dig. Vi tilbyder plakater i både standardmål og specialmål. Vi beregner prisen pr. m2 hvilket betyder at det ikke koster mere hvis du mangler en utraditionel størrelse. Max print bredde er 150cm. Du kan enten komme med dit eget layout eller bede os om at designe det for dig.

Vi tilbyder færdige roll up systemer i forskellige størrelser. Vi har dog 2 standardstørrelser som vi bruger mest: 80x200cm og 85x200cm. Hvis du ønsker en roll up i en anden størrelse, ring eller skriv til os og få din pris. Vi kan også nøjes med at udskifte dit budskab, hvis du allerede har investeret i et roll up system og bare skal have printet et nyt banner dertil. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Mangler du et byggeskilt, et parkeringsskilt, et vejviserskilt, navneskilt, dørskilt eller bare et skilt på en plade, så sørger vi også for det. Vi laver skilte i forskellige materialer og udformninger, på alt fra skybond, pvc, akryl og jern, m.m. Kontakt os og få en snak om dit behov.

Har du en butik, restaurant eller f.eks. en glasdør som godt kunne bruge et smart print, noget frostet folie eller udskårne symboler for at skabe opmærksomhed? Vi tilbyder også one-vision print, solfilm og print på blockout. Ring og få mere information og råd til dit behov.

Vi tilbyder alt i vægklæb, så som udskårne wallstickers, printet tapet eller folie til dækning af hele eller dele af vægge og/eller døre med jævne og glatte overflader. Monteringen kan vi også klare for dig, ring og få et uforpligtende tilbud.

Gulvklæb er en god idé i bl.a. Sportshaller, butikker, banker, sygehuse og klinikker.

Med gulvklæb kan du afmærke vejvisere eller lave diskretionslinjer til praktisk brug.

Derudover kan man lave glimrende gulvreklamer, som kan flyttes og bruges igen. Ring og hør nærmere.

Kunne du tænke dig ekstraordinære billedrammer med klare farver og flot lys? Så skal vi lave en matrixramme med banner og diffuser til dig.

Det giver et flot eksklusivt look og du kan selv bestemme mål og farve på rammerne. Kontakt os for mere information.

Vi tilbyder også flag og beachflag til profilering af din virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os for at få råd, vejledning, priser, oplæg m.v. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til tommy@boghskilte.com.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os