Facadeskilte og lysskilte til alle behov

Facadeskilte i alle materialer – med eller uden lys

​Søger du et kompetent skiltefirma, der kan levere facadeskilte og lysskilte til din virksomhed? Hos Bogh Skilte A/S tilbyder vi facadeskilte, som er tilpasset den enkelte virksomhed. Vi laver alt i lysskilte, belyste skilte, bogstaver i svøb (fremadrettet lys) samt facadebogstaver med coronalys (bagudrettet lys), eller helt uden lys.

Vi råder og vejleder altid vore kunder, så deres facadeskilte kommer til at matche bygningen, omgivelserne, logo, samt eventuelt corporate design.​
Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 97 12 16 67, eller udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi med glæde de spørgsmål du eventuelt måtte have.

Skab et godt førstehåndsindtryk med facadeskilte

​Facaden er ofte det første, der møder kunderne, og det er her, at de danner det første indtryk af firmaet eller butikken. Det er derfor vigtigt med facadeskilte, der passer til firmaet, men også til kundernes forventning til firmaet. Vores facadeskilte kan fremstilles i mange forskellige typer af materiale såsom PVC, rustfrit stål, dibondplader, kobber, akryl og mange flere.

Professionelle og iøjnefaldende lysskilte

Hvis du gerne vil præsentere en flot og eksklusiv facade, så foreslår vi, at du investerer i et lysskilt. Det kan f.eks. være LED bogstaver, en lyskasse eller en pylon med lys i. Vi kan producere det meste, så ring og hør om vi kan opfylde dine ønsker til lysskilte.

Få mere information om vores facade- og lysskilte

​Er du interesseret i at høre nærmere? Kontakt os gerne for at høre mere om vores løsninger inden for facadeskilte, lysskilte og facadebogstaver og få et uforpligtende tilbud.​ Du har mulighed for at ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til os på tommy@boghskilte.com. Du kan også anvende vores kontaktformular.

Udover facade- og lysskilte tilbyder vi blandt andet også: Coronaskilte, alle former for print inkl. storformatprint og bilreklamer.

En flot facade giver et godt førstehånds indtryk. Der er mange muligheder inden for både små og store facadeskilte. Og du kan få dem både med og uden LED lys i.

Da vi har eget smedeværksted, kan vi tilbyde fuldstændige specialløsninger, som passer kun til dig eller din forretningskæde. Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Få en flot gadesælger som du nemt kan skifte budskab i. Vi sælger forskellige solide A-skilte i forskellige størrelser og farver. Få en med topskilt og vi sætter dit logo og evt. dine åbningstider på topskiltet i folie. Kontakt os og find den der passer til netop dit behov.

Et 3D logoskilt kan være en del af din facade, men kan også være en dekorativ og brandskabende del af din udsmykning indvendigt. Vi tilbyder forskellige løsninger med priser efter anvendelse og holdbarhed, så der er helt sikkert noget som passer til dig.

Vores smedeværksted og digitale maskiner kan klare det meste, og du vælger selv om du vil have LED lys i eller ej

Vi tilbyder pyloner til fritstående skiltning, som et godt alternativ til traditionelle facadeskilte. Pyloner kan tilpasses i størrelsen og placeres de fleste steder.

På pylonen kan vi påsætte logo, ønsket slogan eller anden tekst, så det passer til jeres corporate design. Ydermere kan vi tilføje LED lys, så pylonen kan ses i mørke eller blot for at give et mere eksklusivt look.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os for at få råd, vejledning, priser, oplæg m.v. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til tommy@boghskilte.com.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os