Bilreklamer

Professionelle bilreklamer til blandt andet firmabiler, varevogne og minibusser

​Ønsker du at få bilreklamer på dine køretøjer? Hos Bogh Skilte kan vi hjælpe dig med alle former for bilreklamer, og hos os er du garanteret et resultat, der ser godt ud og holder i lang tid. Nederst på denne side kan du se eksempler på vores arbejde indenfor bilreklamer.

Om du bare skal have CVR nr. på firmabilen, logo på traileren eller fuld indpakning af dit køretøj, så kan vi hjælpe dig. Du kan enten selv komme med dit layout, eller du kan bede os om at lave et udkast, som du selvfølgelig selv godkender, inden vi monterer.

Firmabiler er en oplagt mulighed for bilreklamer

Firmabilen er en unik og mobil markedsføringsmulighed, som flere og flere firmaer gør noget ekstra ud af. Reklamer på bilen er en billig måde at skabe opmærksomhed på, især håndværkere får muligheden for at vise kundens naboer, hvem kunden handler med.

Høj kvalitet og lang holdbarhedstid

Vi fremstiller alle former for selvklæbende foliedekorationer i gennemfarvet PVC enten i vores skæreplotter eller i vores solventprinter. Vores folier til autoreklamer er af høj kvalitet og har derfor en lang holdbarhed. Vi har stor ekspertise med alle former for reklameskilte, herunder hvordan skilt, logo og omgivelser bedst kan matche hinanden. Derudover tilbyder vi også facadeskilte og lysskilte.

Få et uforpligtende tilbud på bilreklamer i dag

Er du interesseret i at høre nærmere? Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller ønsker at foretage en bestilling. Du kan kontakte os på telefon 97 12 16 67, ved at sende en mail tommy@boghskilte.com eller udfylde vores kontaktformular for en helt uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du se billeder af vores arbejde med bilreklamer?

Så se billederne af vores bilreklamer lige nedenfor. Vi har nemlig valgt at vise et udpluk af de autoreklamer, vi har lavet. Så kan du føle dig sikker, når du skal bestille autoreklamer hos os.

Eksempler på bilreklamer vi har lavet

Kontakt os for at få råd, vejledning, priser, oplæg m.v. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til tommy@boghskilte.com.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os