Bilreklamer

Professionelle bilreklamer til firmabiler, varevogne og minibusser

​Skal du have reklamer på dit køretøj? Hos Bogh Skilte tilbyder vi alle former for bilreklamer. Om du bare skal have CVR nr. på firmabilen, logo på traileren eller fuld indpakning af dit køretøj, så kan vi hjælpe dig. Du kan enten selv komme med dit layout eller bede os om at lave et udkast, som du selvfølgelig selv godkender, inden vi monterer.

Firmabiler er en oplagt mulighed for bilreklamer

Firmabilen er en unik og mobil markedsføringsmulighed, som flere og flere firmaer gør noget ekstra ud af. Reklamer på bilen er en billig måde at skabe opmærksomhed på, især håndværkere får muligheden for at vise kundens naboer, hvem kunden handler med.

Vi fremstiller alle former for selvklæbende foliedekorationer i gennemfarvet PVC enten i vores skæreplotter eller i vores solventprinter. Vores folier til autoreklamer er af høj kvalitet og har derfor en lang holdbarhed. Vi har stor ekspertise med alle former for reklameskilte, herunder hvordan skilt, logo og omgivelser bedst kan matche hinanden. Derudover tilbyder vi også facadeskilte og lysskilte.

Få et uforpligtende tilbud på bilreklamer i dag

Er du interesseret i at høre nærmere? Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller ønsker at foretage en bestilling. Du kan kontakte os på telefon 97 12 16 67, ved at sende en mail tommy@boghskilte.com eller udfylde vores kontaktformular for en helt uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os for at få råd, vejledning, priser, oplæg m.v. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til tommy@boghskilte.com.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os