Skilte og reklame til hele Norden

Bogh Skilte A/S startede i 1999 og er nu bosiddende på Langvadbjergvej 3, i Herning. Som mindre firma lægger vi stor vægt på en god og personlig service lige fra rådgivning til det færdige resultat. Vi er et relativt ungt team, som tilbyder professionelle faglige og tekniske kompetencer, fordi vi hele tiden forsøger at følge udviklingen, både i forhold til uddannelse af vores ansatte og teknologien i vores maskiner. Vi er konkurrencedygtige på storformat print og CNC fræsning, samt de gamle traditionelle skilteopgaver, som en professionel skiltemaler udfører. Vi leverer og udfører opgaver i hele Danmark og hele Norden.

​Skilteopgaver skræddersyet efter dine behov
Som skiltemaler påtager vi os opgaverne med fokus på kundens individuelle behov, fra den første idé, til det færdige resultat. Vores unge team, tilbyder professionelle faglige og tekniske kompetencer, der giver os mulighed for at være fleksible uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstid på din specielle opgave. Hvad enten om det er et unikt enkeltstående produkt eller om det er masseproduktion til en forretningskæde eller lign.

Vi gør en forskel
Selvom vi er en mindre virksomhed, ønsker vi at gøre en forskel, ikke bare for vore kunder, men også i vores nærområde. Bogh Skilte A/S støtter bl.a. sporten i Herning, med samarbejdsaftaler og sponsorater f.eks. med KVIK Hockey Arena, Herning Fremad, Herning Squashklub og mange flere.

Kontakt os for mere information om skiltemaler og storformat print. Du kan kontakte os på 97 12 16 67.

Kontakt os

Står i og mangler et godt tilbud eller har i spørsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Bogh skilte