Udfræsning af dine kreative idéer

Vi fræser i mange forskellige slags materialer som træ, akryl, aluminium, pvc, cellepap osv. Da vi har både en fræser, en laserskærer og et fuldautomatisk digitalt skærebord er vi dækket godt ind, til at kunne klare enhver opgave. Hvis du har en god idé, så hjælper vi dig med at udføre den. Det kan være til profilering af din virksomhed, produktudvikling, eller smukke, søde, sjove dekorationer til enhver lejlighed.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores løsninger inden for facadeskilte og få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til os på tommy@boghskilte.com.

Vi fræser bogstaver og logoer ud i mange forskellige slags materialer og farver. Fortæl os hvad dit behov er og vi sikrer den ideelle løsning og et flot finish.

Skal du bruge en stand-in eller en sjov gimmick? Så få os til at lave en cellepapfigur i fuld størrelse, som kan stå selv.

Har du en god idé til en pyntegenstand, accessories til dit butiksinventar eller andet, som du mangler lidt hjælp til at få udført, så brainstormer vi gerne sammen med dig om mulighederne og den bedste løsning.

Kontakt os og få en snak, samt et uforpligtende tilbud.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os for at få råd, vejledning, priser, oplæg m.v. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67, eller skrive til tommy@boghskilte.com.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os