Medarbejdere

Hos Bogh Skilte A/S er vi rundt regnet 12 ansatte. Når vi har travlt har vi en række kompetente freelancere vi kalder ind til undsætning. Vi vil nemlig altid gerne sikre at vi kan holde hvad vi lover vores kunder, også selvom vi har travlt.

Tommy

Tommy Schnedler Bogh – Salg
Tommy er administrerende direktør og han har som regel meget travlt. Han fungerer både som sælger, indkøber, beregner, laver produktionstegninger og filer. Samtidig er han ikke bange for at gå i produktionen hvis det kræves. Tommy er det store smil udadtil og har succes med hele tiden at vinde nye kunder og opgaver.

Mail: tommy@boghskilte.com
Tlf: 2125 2358

Lotte Ovesen – Salg
Lotte er medejer og det er ofte hende du får i telefonen, når du ringer til os. Lotte beregner tilbud og kommer med gode idéer til løsninger på diverse opgaver. Derudover er hun grafisk kreativ, knivskarp og altid i godt humør, så hende kan du roligt ringe til.

Mail: lotte@boghskilte.com
Tlf: 26250128

Christian Hammelsvang-Hindkjær – Montør
Christian er medejer og har en professionel og dygtig evne når det gælder montering af skilte, bogstaver, pyloner osv. Derudover hjælper han også til i vores smedeafdeling, når ikke han er sendt ud på opgaver. Christian fungerer altid som projektleder på opgaver ude af huset.

Mail: christian@boghskilte.com

Tina Schnedler Bogh – Bogholder
Tina styrer vores bogholderi og sørger for at tingene bliver betalt til tiden. Tina er deltidsansat og er her typisk om eftermiddagen.

Mail: tina@boghskilte.com

Bettina Damgaard Øe Nørgaard – Grafiker / salg
Bettina er vores lille blæksprutte og hun sidder både med beregning af priser, grafiske opgaver, projekter både i og ude af huset. Bettina er uddannet e-designer og sidder med alsidige grafiske opgaver og projekter som f.eks. redesign af visuel identitet, interaktive PDF’er og almindelige skilte layouts. Hun har styr på sagerne og sørger for at kunderne får de optimale løsninger.

Mail: bettina@boghskilte.com

Peter Sejersen – Smed / Montør
Peter er vores ”Ole opfinder” og der er ingen opgave han ikke kan klare. Peter sørger for at fræser og laser maskiner kører. Peter er mester i at lave svøbbogstaver, pyloner og udhængsskilte, både med og uden lys. Han formår altid at få det bedste ud af selv de vanskeligste opgaver.

Mail:  peter@boghskilte.com

Sussi Østergård Vinbæk – Printoperatør / Skiltetekniker
Sussi er den daglige leder af skilteafdelingen, hvor hun sørger for at printerne og plotterne kører, samt at vores elever får den bedst mulige oplæring. Hun er meget servicemindet og sørger for at vi overholder deadlines, så tingene kommer afsted til tiden.

Mail: sussi@boghskilte.com

Henrik Arnfeldt – Printoperatør / Skiltetekniker
Henrik er udlært skiltetekniker hos Bogh skilte og han styrer vores Omegaprinter med omhu og akkurathed. Henrik bliver sommetider også sendt afsted på monteringsopgaver ude af huset. Derudover hjælper han til i andre afdelinger efter behov.

Mail: henrik@boghskilte.com

René

René Dahl Rasmussen – Montør / skiltetekniker
René er vores indpakningsekspert og har mange års erfaring med især bilindpakning. Han er ofte tovholder på de store indpakningsopgaver. Han er også tit ude af huset på monteringsopgaver.

Rasmus Ørnholdt Nielsen – Montør / Skiltetekniker
Rasmus er udlært skiltetekniker hos os og har herefter opstartet eget firma; RS Skilte. Vi arbejder rigtig godt sammen og derfor hyrer vi Rasmus ind som freelancer, til diverse monterings- og indpakningsopgaver, når bølgerne går højt herude.

Hau Kim Huynh – Skiltetekniker
Hau er ninja-hurtig og dygtig til at pakke biler ind og lave generel bildekoration. Hau hjælper også på værkstedet, såvel som i printrummet. Hau er også udlært hos Bogh skilte, han har været væk i en periode og er nu genansat.

Pia Skov Christensen – Skilteteknikerelev
Pia er 3. års elev og bliver kastet ud i alle mulige former for skilteopgaver, såvel her i huset som ude af huset. Pia er altid frisk på at prøve nye ting, store som små opgaver. Pia er især god til de helt små ”pille-opgaver”.

Jessica Toft – Skilteteknikerelev
Jessi er også 3. års elev og laver også alsidige skilte- og monteringsopgaver både i og ude af huset. Jessi arbejder selvstændigt og målrettet med de opgaver hun får udleveret.

Sofie Søndergaard Sørensen – Skilteteknikerelev
Sofie er vores nyeste skud på stammen og vores yngste elev. Hun har masser af gå-på-mod og er ikke bange for at arbejde selvstændigt med opgaverne. Hun arbejder primært med foliearbejde. Vi forudser en dygtig skiltetekniker i Sofie.

Eigil Ovesen – Vagthund og greeter
Eigil er vores altid trofaste og meget livlige vagthund. Han våger over døren og greeter gladeligt alle husets gæster. Eigil er multi-allergiker og må derfor ikke fodres med hvad som helst.

Bogh skilte