Medarbejdere

Hos Bogh Skilte A/S er vi rundt regnet 15 ansatte. Når vi har travlt har vi en række kompetente freelancere vi kalder ind til undsætning. Vi vil nemlig altid gerne sikre at vi kan holde hvad vi lover vores kunder, også selvom vi har travlt.

Tommy

Tommy Schnedler Bogh – Salg
Tommy er administrerende direktør og han har som regel meget travlt. Han fungerer både som sælger, indkøber, beregner, laver produktionstegninger og filer. Samtidig er han ikke bange for at gå i produktionen hvis det kræves. Tommy er det store smil udadtil og har succes med hele tiden at vinde nye kunder og opgaver.

Mail: tommy@boghskilte.com
Tlf: 2125 2358

Lotte Ovesen – Salg
Lotte er medejer og det er ofte hende du får i telefonen, når du ringer til os. Lotte beregner tilbud og kommer med gode idéer til løsninger på diverse opgaver. Derudover er hun grafisk kreativ, knivskarp og altid i godt humør, så hende kan du roligt ringe til.

Mail: lotte@boghskilte.com
Tlf: 2625 0128

Christian Hammelsvang-Hindkjær – Montør
Christian er medejer og har en professionel og dygtig evne når det gælder montering af skilte, bogstaver, pyloner osv. Derudover hjælper han også til i vores smedeafdeling, når ikke han er sendt ud på opgaver. Christian fungerer altid som projektleder på opgaver ude af huset.

Mail: christian@boghskilte.com

Tina Schnedler Bogh – Bogholder
Tina styrer vores bogholderi med hård hånd og sørger for at tingene bliver betalt til tiden. Tina er deltidsansat og er her typisk om eftermiddagen.

Mail: tina@boghskilte.com

Bettina Damgaard Øe Nørgaard – Grafiker / salg
Bettina er vores lille blæksprutte og hun sidder både med beregning af priser, grafiske opgaver, projekter både i og ude af huset. Bettina er uddannet e-designer og sidder med alsidige grafiske opgaver og projekter som f.eks. redesign af visuel identitet, interaktive PDF’er og almindelige skilte layouts. Hun har styr på sagerne og sørger for at kunderne får de optimale løsninger.

Mail: bettina@boghskilte.com
Tlf: 6098 3610

Peter Sejersen – Smed / Montør
Peter er vores ”Ole opfinder” og der er ingen opgave han ikke kan klare. Peter sørger for at fræser og laser maskiner kører. Peter er mester i at lave svøbbogstaver, pyloner og udhængsskilte, både med og uden lys. Han formår altid at få det bedste ud af selv de vanskeligste opgaver.

Mail:  peter@boghskilte.com

Sussi Østergård Vinbæk – Printoperatør / Skiltetekniker
Sussi er den daglige leder af skilteafdelingen, hvor hun sørger for at printerne og plotterne kører, samt at vores lærlinge får den bedst mulige oplæring. Hun er meget servicemindet og sørger for at vi overholder deadlines, så tingene kommer afsted til tiden.

Mail: sussi@boghskilte.com

Henrik Arnfeldt – Printoperatør / Skiltetekniker
Henrik er udlært skiltetekniker hos Bogh skilte og han styrer vores Omegaprinter med omhu og akkurathed. Henrik bliver sommetider også sendt afsted på monteringsopgaver ude af huset. Derudover hjælper han til i andre afdelinger efter behov.

Mail: henrik@boghskilte.com

Hau – Skiltetekniker
Hau er også udlært hos Bogh skilte, han har været væk i en periode og er nu genansat. Hau er ninja-hurtig til at pakke biler ind og lave generel bildekoration. Hau hjælper på værkstedet, såvel som i printrummet.

Regitze Tolborg – Grafiker / printoperatør
Regitze har både været praktikant og barselsvikar hos os, og hun er nu glædeligt fastansat. Regitze hjælper til både i produktionen, samt med grafiske opgaver. Regitze er uddannet fra VIA Design i Herning og kan bidrage med en masse nye gode idéer og bringer altid et smil frem på læben.

Mail: regitze@boghskilte.com

Katrine Kvist – Skiltetekniker lærling
Katrine er vores pt. eneste lærling. Katrine har tidligere beskæftiget sig med lager og logistik, men har nu søgt nye og mere kreative udfordringer hos os. Hun er faldet rigtig godt til både hos os og med faget. Hun er dygtig og struktureret, og arbejder primært med foliearbejde samt montage deraf.

Mail: katrine@boghskilte.com

Nicklas

Nicklas Christiansen – Arbejdsmand
Nicklas er vores 2 meter mand! Den absolut højeste i firmaet. Med hans gode højde og lange stærke arme, er han fantastisk at have med til forskellige typer monteringsopgaver både inde og ude af huset. Han skulle bare lige have været hos os et par måneder, men indtil videre bliver han da glædeligt hængende.

Frederik Høgh – Mediegrafikerelev 
Søde Frederik er i gang med mediegrafiker uddannelsen og hjælper til i vores grafiske afdeling med layoutforslag, korrekturgodkendelser og klargøring af filer til tryk. Han giver også altid gerne en hjælpende hånd i produktionen eller hvor der ellers er behov for dette.

Mail: frederik@boghskilte.com

Eigil Ovesen – Vagthund og greeter
Eigil er vores altid trofaste og meget livlige vagthund. Han våger over døren og greeter gladeligt alle husets gæster. Eigil er multi-allergiker og må derfor ikke fodres med hvad som helst.