Pyloner til fritstående skiltning

Hos Bogh Skilte A/S tilbyder vi pyloner til fritstående skiltning. Vi holder til i Herning, men har kunder mange steder i landet, herunder i Silkeborg og Viborg. Pyloner er kendetegnet ved, at de er yderst iøjnefaldende, men også effektive, fordi de nemt kan placeres lige præcist, hvor de bedst kan ses.

​Vores pyloner er et supergodt alternativ til traditionel facadeskiltning. De kan være i alle størrelser, herunder både tynde og tykke. Vi kan naturligvis lave dem med ønsket logo, slogan og tekst. Vi laver også gerne et layout, så det passer til jeres corporate design.

Vi rådgiver og vejleder om valg af pyloner

Vi er et ungt team, som har faglige og tekniske kompetencer. Derfor kan vi give kompetente råd og kvalificeret vejledning omkring placering og design af skiltet.

​Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller leveringstid – Alle vores pylonskilte er altid elegante og funktionelle, og vi har altid fokus på visuel gennemslagskraft, så der bliver lagt mærke til jeres virksomhed.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på pyloner til jeres virksomhed. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67. Du kan også sende en e-mail til tommy@boghskilte.com.

Kontakt os

Står i og mangler et godt tilbud eller har i spørsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Bogh skilte