Logo design for nye og etablerede virksomheder

Hos Bogh Skilte A/S tilbyder vi logo design til nye virksomheder og til virksomheder, som ønsker at ændre deres logo. Vi kan både lave logo design og corporate design, og vi kan også være behjælpelig med slogan og payoff. Vi har kunder mange steder i landet, herunder i Herning, Silkeborg og Viborg.

Har du en god visuel identitet?

Først og fremmest er det vigtigt med et godt logo. Der udover kommer en flot sammenhængende visuel identitet. Vi har hjulpet forskellige virksomheder, store som små, med opsætning af alt fra logo til designopsætning af facader, skilte, bilreklamer, tryksager osv. Det er vigtigt at skabe genkendelighed og identifikation med den enkelte virksomhed. Vi samarbejder med kunden for at nå frem til det bedst mulige udtryk, indtil alle er tilfredse.

Det er vigtigt med et godt logo design

​Hvis du skal starte en ny virksomhed, er det vigtigt med et godt logo design. Det er logoet, der skaber genkendelighed og identifikation. Den rette løsning bliver derfor en naturlig del af firmaets brand.

Vi har hjulpet mange virksomheder, store såvel som små, med udformning af deres logo design. Vi sætter os altid ind i kundens målgruppe, mission og strategi, før vi begynder på opgaven med at designe logoet. Vi er et ungt team med høje faglige og tekniske kompetencer. Derfor kan vi altid give kompetente råd og kvalificeret vejledning.​

Når vi har fundet det perfekte logo design i samarbejde med kunden, kan vi efterfølgende hjælpe med alle slags tryksager. Det kan være med og uden logo, og det gælder alt fra brevpapir til plakater og annoncer, så din virksomhed hurtigt kan komme ud i verden. Vi går naturligvis ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringstid.

​Kontakt os gerne for at få et tilbud. Du kan ringe til os på telefon 97 12 16 67 for at aftale tid og sted for en drøftelse. Du kan også skrive til vores e-mail tommy@boghskilte.com.

Bogh skilte